POVABILO K PODPORI PROJEKTOV »UREDITEV ŠPORTNEGA PARKA V ROŽNI DOLINI« IN »POSTAVITEV KLOPI NA POSTAJALIŠČIH IN OB KOLESARSKI STEZI«

12.01.2021

Spoštovane krajanke in krajani!

Med 11. in 17. januarjem bomo krajani odločali o porabi 500.000 EUR proračunskih sredstev Mestne občine Nova Gorica (v nadaljevanju MONG).

Z vašim glasom lahko pripomorete, da bosta prav projekta »Prenova Športnega parka Rožna Dolina« in Postavitev klopi (postajališča Rožna dolina in ob kolesarski stezi Šempeter-NG) financirana iz sredstev participativnega proračuna MONG- ODLOČAJMO SKUPAJ. MONG je za participativni proračun rezervirala 500.000 EUR, ki bodo namenjeni za izvedbo projektov, kateri bodo prejeli največ podpore občanov.

Do 18. 12. 2020 ste občani lahko podali na MONG predloge projektov v okviru participativnega proračuna, o čemer smo vas seznanili na naši spletni strani in z obvestili na oglasnih deskah krajevne skupnosti.

 

Oba prijavljena projekta sta za našo krajevno skupnost pomembna. Športni park je prostor širšega pomena, namenjen druženju najmlajših, staršev, ki spremljajo svoje otroke kakor tudi tistih, ki se radi rekreirajo. Športni park je tudi kraj, kjer se enkrat letno srečamo krajani. Ravno tako se veliko krajanov poslužuje javnega prevoza in sprehaja po kolesarski stezi, zato bi bila tudi postavitev klopi dobrodošla.

 

Glasovanje preko spletne aplikacije https://odlocamo-skupaj.nova-gorica.si/ bo potekalo, od ponedeljka do nedelje (11.1.-17.01.2021), poleg tega bo v soboto, 16.1.2021, med 14h in 18h, organizirano glasovanje na sedežu sveta KS, Vipavska cesta 16B, Rožna Dolina (kapelica ob judovskem pokopališču), kakor tudi v prostorih Mestne občine Nova Gorica.

 

Stopimo skupaj in podprimo naša projekta.     

            

V primeru nejasnosti nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 345 401 (Denis Marvin).

                                              

                                                      

                                                                              Člani sveta Krajevne skupnosti RD

 

POVABILO GLASOVANJE ZA PRENOVO OTROŠKEGA IGRIŠČA V RD 6.1.2021.pdf