Športno društvo Rožna Dolina

logo Športnega društva Rožna Dolina

Športno društvo Rožna Dolina je bilo ustanovljeno leta 2003 z namenom dvigniti rekreacijsko udejstvovanje v naši krajevni skupnosti na višji nivo. Od leta 2006 naprej upravljamo v sodelovanju s Krajevno skupnostjo športni park v Rožni Dolini, kjer smo si z lastnimi sredstvi, predvsem pa trdim delom uredili društveni prostor iz odpisanega kontejnerja. Večkrat letno se zberemo in poskrbimo za ureditev športnega parka in okolice. Vrsto leto smo v sodelovanju s Krajevno skupnostjo organizirali krajevni praznik v Rožni Dolini, veliko truda pa je bilo vloženega tudi za zabavo ob vstopu v Schengensko območje konec od leta 2007. Septembra 2013 smo z izvrstno zabavo za vse generacije obeležili tudi 10. obletnico delovanja. Med tradicionalnimi projekti društva je tudi malo nogometni turnir, ki vsako leto privabi v naš kraj ljubitelje tega športa.

V tekočem letu imamo namen organizirati enodnevne smučarske izlete, tradicionalni malo nogometni turnir, kolesarjenje od Trsta do Poreča, pohodniške in druge izlete ter druge aktivnosti povezane s spodbujanjem rekreacije.

 

Vse zainteresirane posameznike in posameznice vabimo, da se nam pridružite, saj nam bo s skupnimi močmi lepše in lažje. Članarina v društvu znaša 10€ in prinaša številne ugodnosti za aktivne člane.

Za dodatne informacije:

040 438 448 (Gregor)

 

 

e-mail:

sdroznadolina@gmail.com

david.kozuh@gmail.com

 

Številne informacije in fotografije lahko najdete tudi na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/sdroznadolina

  

Poleg statuta društva vam je tukaj na ogled tudi Poročilo aktivnosti za leto 2013.

Športni pozdrav.

 

Predsednik: 
Gregor Sever l .r.

 

statut (74 KB)

 Poročilo aktivnosti 2013

< vrnitev na seznam društev